Wil jij graag mooie, verzorgde en gezond nagels? Bij de Castle of Nails salon staat er een (gecertificeerde nagelstyliste) voor je klaar om je te voorzien van stralende nagels. 

 

Hoi Dames!

Mijn naam is Tamara en ik ben 22 jaar oud. In 2019 ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste en in 2020 ben ik gecertificeerd als nagelstyliste. Ik vind het een prachtig vak en doe dit dan ook met heel veel plezier! Zelf vind ik het ontzettend belangrijk om alle tijd en aandacht voor de klant te nemen. Niet alleen zodat zij altijd tevreden naar huis gaat maar ook omdat het voor velen een fijn ontspanningsmomentje is.
Bij Castle of Curls mag ik jullie voorzien van prachtige nagels door het zetten van gellak, BIAB en polygel met verlenging.

Wil jij graag je nagels door mij laten doen? Dan kan je online een afspraak inplannen of bellen/whatsappen naar 06-13649234.

Recentelijk ben ik begonnen met het zetten van One by one wimperextensions. Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor het verven/epileren van wenkbrauwen, hennabrows, lashlifting & het harsen van het gezicht en lichaam.
Voor deze behandelingen zijn jullie welkom bij mijn salon aan huis.

Ik hoop jullie snel te zien!
Liefs Tamara