Wil jij graag mooie, verzorgde en gezond nagels? Bij de Castle of Nails salon staan er 2 (gecertificeerde nagelstylistes) dames voor je klaar om je te voorzien van stralende nagels. 

 

Hoi Dames!

Mijn naam is Tamara en ik ben 22 jaar oud. In 2019 ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste en in 2020 ben ik gecertificeerd als nagelstyliste. Ik vind het een prachtig vak en doe dit dan ook met heel veel plezier! Zelf vind ik het ontzettend belangrijk om alle tijd en aandacht voor de klant te nemen. Niet alleen zodat zij altijd tevreden naar huis gaat maar ook omdat het voor velen een fijn ontspanningsmomentje is.
Bij Castle of Curls mag ik jullie voorzien van prachtige nagels door het zetten van gellak, BIAB en polygel met verlenging.

Wil jij graag je nagels door mij laten doen? Dan kan je online een afspraak inplannen of bellen/whatsappen naar 06-13649234.

Recentelijk ben ik begonnen met het zetten van One by one wimperextensions. Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor het verven/epileren van wenkbrauwen, hennabrows, lashlifting & het harsen van het gezicht en lichaam.
Voor deze behandelingen zijn jullie welkom bij mijn salon aan huis.

Ik hoop jullie snel te zien!
Liefs Tamara

Ik ben Mirjam en ben gecertificeerd nagelstyliste. Vorig jaar ben ik mijn eigen salon Modify Nails gestart, welke nu gevestigd is in het prachtige pand van Castle of Curls! Je kunt bij mij terecht voor zowel 'natural nail treatments', alsook voor nagelverlengingen. Bij een 'natural nail treatment' worden je natuurlijke nagels behandeld met verstevigende producten of met BIAB. Voor nagelverlengingen gebruik ik een speciale BIAB of polygel, een product waarbij alle voordelen van hard gel én acryl zijn samengevoegd. Nadat de nagels zijn behandeld en/of verlengd, worden ze afgelakt in een van de mooie kleuren gellak en desgewenst voorzien van nailart.

Er wordt in de salon gewerkt met de professionele producten van Gelish, om kwaliteit en gezonde nagels te waarborgen!

Je kunt een afspraak maken voor een nagelbehandeling door te bellen of te appen naar 06-26922786. Ik ben werkzaam op maandag t/m vrijdag.

Wil je alvast een kijkje nemen?

www.modifynails.nl