Huisregels


Bij Castle of Curls gelden er een aantal regels, wat van belang is om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.

 

ONTSPAN!

Onspanning is uiteraard één van de belangrijkste dingen. Laat vooral je telefoon even lekker in je tas zitten, voor een ultieme beleving

 

Leeftijd minimaal 16+

Om een afspraak te maken moet je minimaal 16 jaar zijn en dus is het ook niet toegestaan om iemand onder de 16 jaar mee te nemen naar de salon. Voor kinderen worden en speciale  Kids Curl Cut Treatment dagen ingepland.

 

Geen ongewenst gedrag

Zodra er op een ongewenste manier met ons of andere klanten om wordt gegaan, verzoeken we je vriendelijk om de salon te verlaten. NO BAD VIBES ALLOWED!

 

Niet onder invloed van alcohol of drugs 

Ben jij onder invloed van alcohol en drugs en kan er niet normaal met jou gecommuniceerd worden, verzoeken we je vriendelijk om de salon te verlaten.

 

Annuleren afspraak

Mocht je om welke reden dan ook niet kunnen komen laat dit dan 48 uur van te voren weten. Anders zullen we helaas 50% van je behandelkosten in rekening moeten brengen. Deze tijd is tenslotte speciaal voor jou gereserveerd.

 

Persoonlijke eigendommen

Let op je eigen spullen! Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor spullen die kwijt raken, zorg er voor dat je kostbare spullen niet meeneemt naar de salon.

 

Op tijd komen

Omdat we werken in tijdblokken is het heel belangrijk dat je op tijd komt. Als je 10 minuten later arriveert zal de behandeling moeten worden ingekort en betaal je wel de volledige prijs.

( Parkeren kan in de parkeergarage StadsBaken P9 en vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen, dus houdt daar rekening mee )

 

Wees jezelf

Wees jezelf! Het is voor ons erg belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

 

Geen huisdieren

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen naar de salon!

 


CURLS JUST WANNA HAVE FUN!

KVK: 77932013       BTW nr: NL003261015B34

Contact 

Blogs

About

Kennisbank