Social media 

Social media is een geweldig middel om in te kunnen zetten voor Castle of Curls. Vooral filmpjes doen het altijd erg goed en daarom zul je deze ook overal terug vinden.

 

Bij elke klant zal er ook gevraagd worden of het goed is als er voor en na foto's en/of eventueel filmpjes worden gemaakt om op social media te kunnen delen. Het zou super fijn zijn om mijn werk te kunnen delen, maar als  iemand dit niet wilt dan is dat natuurlijk ook helemaal geen probleem.

 

Ben jij nou een krullie die veel volgers heeft op 1 van de social media kanalen en een leuke samenwerking wilt aangaan? Stuur dan gerust een berichtje om eens te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! 

 

Let's Connect

Castle of Curls is te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Het zou geweldig zijn als jij ons zou volgen. Dagelijks word hier nieuwe content op geplaatst en kun jij lekker mee lezen, praten over alles rond om krullen en slag.

 

We vinden het ook super leuk als je je resultaten na of tijdens een bezoek bij Castle Of Curls deelt met een Hashtag #Castleofcurls op je feed of in je verhaal.

 

CURLS JUST WANNA HAVE FUN!

KVK: 77932013       BTW nr: NL003261015B34

Contact 

Blogs

About

Meestgestelde vragen